Vakantiepark met een unieke ligging

Vakantiepark het Beierse Woud met bungalows en kampeerplaatsen kenmerkt zich door een ruimtelijk karakter.

De bossen op de flanken van de heuvels,  de waterbron en de boskapel geven het vakantiepark iets heel speciaals. Tal van recreatieve voorzieningen dragen daarnaast bij aan een unieke beleving op een hoogte van 750m.

 

Openingstijden

Vakantiepark het Beierse Woud biedt verblijfs- en ontspanningsmogelijkheden vanaf de hemelvaartperiode tot en met de herfstvakantie. In het hoogseizoen (juli en augustus) zijn alle faciliteiten geopend en is er een uitdagend recreatief programma-aanbod met een christelijk karakter. Daarbuiten is het voorzieningenniveau aangepast aan de bezetting. Wintersportmogelijkheden zijn bereikbaar op ruim een half uur rijden van het park in bijvoorbeeld Hochficht. Bij de receptie heeft men informatie over de meest aantrekkelijke skigebieden.

 

Naar het Beierse Woud

Auto

Vakantiepark het Beierse Woud ligt in het zuiden van Beieren bijna op de grens van Oostenrijk en Tsjechië. De Autobahn voert langs Frankfurt, Würtzburg, Neurenberg en Regensburg naar Passau. Vanaf Passau volg je de Donau en klimt men via Untergriessbach naar Gottsdorf waar Vakantiepark het Beierse Woud is gelegen. Een overnachting of tussenstop in Rothenburg ob de Tauber of Schwäbisch Hall zijn zeer aan te bevelen.

Treinreis of vliegreis

De reis per trein met soms slechts een overstap brengt de reiziger naar Passau. Vliegen via München en per trein naar Passau behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vanaf Passau is het twintig autominuten naar het Vakantiepark.

Prijzenoverzicht van Beierse Woud

 

 

Klik op de plattegrond om te vergroten!

Fotogalerij