Recreatiewerk: hoog gewaardeerd

Uniek is het gratis kinder-, tiener- en jongerenrecreatiewerk in het hoogseizoen. Op elk vakantiepark van Beter Uit is in de zomervakantie een enthousiast recreatie- en sportteam aanwezig dat sfeer en saamhorigheid weet te creëren. Van volleyballen, mountainbiken, kanoën, survival en droppings, tot samen zingen, dansen en het inkleuren van een Bijbelse tekening.

 

Kinderland

Voor de kinderen zijn er naast het algemene recreatieve aanbod de welbekende “Kinderlandochtenden” waarin een bijbels verhaal wordt verteld, een spel wordt gedaan of een knip- of plakopdracht wordt uitgewerkt die de kinderen mee naar huis mogen nemen.

 

BUR de Beer

Elke morgen  worden de kinderen door BUR de Beer opgetrommeld om naar het Kinderland te komen.  BUR de Beer is de leuke grote mascotte van de Beter Uitparken. Bur laat zich overigens vaker zien en spreekt vooral de kleinere kinderen aan. Hij wordt heel gauw je beste vriend!

 

Activiteiten in de overige vakantieperiodes

Aan de hand van de bezetting wordt er gekeken of er in de meivakantie en met Hemelvaart en Pinksteren behoefte is aan recreatieve activiteiten die de ontmoeting en het verblijf veraangenamen.